Plastservice

Glassfiberarmert plast og kompositmaterialer som karbonfiber er kjernen i vår virksomhet. Vi håndterer alle typer polyester, vinylester og epoxy-produkter. Reparasjon av skader etter grunnstøting utføres på båter enten det er enkeltlaminat, sandwichlaminat eller spesial kompositer. I glassfiber produserer vi også  skap, kasser, bokser, kanaler, tanker, etc.


Ombygging

Vi utfører alle typer ombygging og oppgradering av båt. Vår allsidighet med alle fag under ett tak gjør at vi kan gjennomføre ditt prosjekt på en effektiv måte. Vi installerer thrustere, luftvarmere, autopiloter, ankervinsjer og alt annet innen el. og elektronikk.


Lakkering og båtpleie

I vår lakkhall gjennomfører vi lakkering av skrog, dekk og overbygg. Gelcoat skader repareres med gelcoat eller to-komponents lakk. Vi gir fast pris på vask, rubbing, boning av skrog, overbygg, rengjøring av bunn og bunnsmøring.


Motor og drivverk

Vi gjennomfører service og overhaling på alle typer utenbordsmotoer, innenbordsmotorer, girkasser, drev, vannjet og vribare propellanlegg. Våre dyktige mekanikere har lang erfaring med installasjon og vedlikehold av alle kjente motormerker som; Volvo Penta, Yanmar, Mercruiser, Cummins, Perkins, Ford, Iveco, Nanni, Beta, mm.


Annet

-   Innredning og snekkerarbeider
-   Ny lyssetting med LED-lys
-   Puter og madrasser
-   Fenderlister
-   Montasje av rigg og utstyr som fall, beslag, radar, antenner, lys og vindfløy.